Η εταιρία

Σύντομος Χαιρετισμός

Η βιομηχανία επεξεργασίας και εμπορίας ειδών χάρτου SIMPER- Π.Π. ΣΙΜΙΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. συστάθηκε το 2007 απο τον Περικλή Σιμιτόπουλο, ο οποίος δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο τομέα από το 1973. Είμαστε μια εξαιρετικά δυναμική επιχείρηση, η οποία κατέχει από τα μεγαλύτερα μερίδια της ελληνικής αγοράς στην κατασκευή και εμπορία ειδών χάρτου.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα της φακελοποιίας (φάκελλα εμπορικά και πολυτελείας) καθώς και στον τομέα της κατασκευής προσκλητηρίων γάμου και βάπτισης. Επιπλέον ειδικευόμαστε στην εκτύπωση με τη μέθοδο της χρυσοτυπίας. Τέλος, είμαστε αποκλειστικοί εισαγωγείς και έμποροι ειδικών χαρτιών των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού.

Διαθέτουμε ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις και αποθήκες στη Βιομηχανική Ζώνη της Μεταμόρφωσης Αττικής, όπου πρώτο μέλημα μας είναι η ποιότητα, η συνέπεια και η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Στοιχεία που, εκτός των άλλων, εξασφαλίζονται από τη χρήση των πρώτων υλών κορυφαίας ποιότητας, από τη σύγχρονη οργάνωση και τη διαρκή ανανέωση του μηχανολογικού μας εξοπλισμού. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα μας να αποτελούν πλέον επώνυμο προϊόν και να έχουν καταξιωθεί στην ελληνική αγορά καθώς και στο εξωτερικό.

Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ή ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας μας www.simper.gr για να σας προμηθεύσουμε με τη μεγάλη ποικιλία των δειγματολογίων μας.

Με εκτίμηση,

Πέτρος Σιμιτόπουλος

Managing Director

Σύντομη Εικόνα της Επιχείρησης

0

Τόνοι χάρτου

0

Χιλιάδες προσκλητήρια

0

Χώρες εξαγωγής

0

Βραβεία

Η διοίκηση

Petros Simitopoulos

Managing Director
Bachelor of Business Administration (B.B.A.), Business Administration and Management, General